Identitet beskyttelse lommebok

Bare tilgjengelig i Kaspersky Premium.

Hvis du oppbevarer viktige filer på enheten din, for eksempel skanninger av bilde ID er, offentlige dokumenter, kontrakter og så videre, anbefaler vi å legge til slike dokumenter i Kaspersky Password Manager appen. Dette garanterer sikkerheten til dine personlige data ved å hindre tredjeparts tilgang til dokumentene.

For å se eksisterende dokumenter eller legge til nye til Kaspersky Password Manager appen fra Kaspersky appen, gjør følgende:

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Gå til skjermbildet IdentitetLommebok for identitetsbeskyttelse seksjon.
  3. Trykk påLegg til dokument.

Bruk denne skjermen til å se dine beskyttede dokumenter eller legge til nye dokumenter i Kaspersky Password Manager appen.

For å lære mer om å beskytte dokumentene dine, seKaspersky Passord behandling hjelp.